Valtamedian valekyselyt

 

Valtamedian valekyselyiden tarkoitus on muokata ihmisten mielipiteitä eliitin haluamiin suuntiin.

 

Oikeamedia 9.3.2017: Yleisradio ostaa mielipidetiedustelut kokoomuksen kansanedustajalta

 

Ilta-Sanomien valekysely 31.1.2016: Missä on ei-nappi? 25.000 ihmistä muka äänestänyt, eikä kukaan ole huomannut, ettei kyselyssä ole ei-vaihtoehtoa! (Oma kuvakaappauksemme)

 

Valekysely Aamulehti etusivu 24.11.2016: Muotoillaan sama mielipide moneen eri muotoon, että saadaan "En usko, että Suomeen hyökätään" -palkki lyhyemmäksi. Eliittimme ei halua, että kansa EI pelkää.

Entinen Belgian sotavoimien komentaja dokumenttielokuvassa "NATOn salaiset armeijat":  ...Kun pelko on istutettu kansaan, sen saa tekemään mitä vain....

Vastavalkea kirjoittaa: Aamulehden etusivun artikkelissa 24.11.2016 yritettiin häivyttää semanttisella kikkailulla ”liian pitkä palkki”. Kyselyn kaksi ylintä vastausta (yhteensä 68%) ovat tarkemmin luettuna yksi ja sama vastaus: ”En usko Suomeen hyökättävän”. Sen sijaan, että AL olisi tyytynyt siihen, että suomalaiset ovat järkevää kansaa, se päätti vääntää uhkaavan otsikon vaikka väkisin.
VERTAA: Uskon Suomeen hyökättävän seuraavan 10 vuoden aikana – 9% / En usko Suomeen hyökättävän seuraavan 10 vuoden aikana – 82%. Juttua kaupattiin kuitenkin kuvalla uhkaavan näköisistä sotilaista ja otsikolla ”Neljännes suomalaisista uskoo maamme joutuvan sotaan”.

 

Lisää valekyselyjä tulee pian...

Powered by Aava 3