UKK

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Tämä sivu on kesken.

 

 

Mitä ovat valeuutiset?

Valeuutiset ovat joko tuulesta temmattuja uutisia ihmisten harhaanjohtamiseksi tai kiireisinä pitämiseksi. Valeuutinen on myös sellaionen artikkeli, joka johtaa lukijaansa harhaan joko tarkoituksella tai kirjoittajan ajanpuuttesta tai naiivisuudesta johtuen.

 

Kuka niitä kirjoittaa?

Valeuutisia kirjoittavat henkilöt ovat usein todennäköisesti juuri siihen tehtävään palkattuja henkilöitä.

Miksi esimerkiksi me kirjoittaisimme tarkoituksella jotain joka ei pidä paikkaansa? Me haluamme ihmisten tutkivan näitä aiheita ja niistä valehtelemalla meiltä menisi uskottavuus eikä meitä jatkossa kukaan seuraisi.

Seuraavassa videossa yksi ilmiantaja kertoo aiheesta. Hänet todennäköisesti murhattiin paljastuksiensa vuoksi tammikuussa 2017.

 

Millä tavalla valeuutisista hyödytään?

Valeuutiset auttavat eliittiämme säilyttämään salaisuutensa.

Meillä kaikilla on salaisuuksia. Yrityksillä on salaisuuksia ja valtioilla on salaisuuksia. Moni taho on valmis tekemään mitä tahansa (tässä ja tässä) suojellakseen noita salaisuuksiaan. Sivultamme Kielletyt aiheet löydät aiheita, joihin perehtyminen laajentaa ymmärrystäsi tämän asian suhteen. Noita aiheita tutkiessasi on hyvä pitää mielessä lähdekritiikki ja se, että "teollisuus" kontrolloi todella suurta osaa tiedostamme, mukaan lukien Wikipedian, Googlen ja Youtuben.

 

Miksi valeuutisia on niin paljon?

Valeuutisilla muun muassa pidetään tutkijat kiireisinä.

Mitä enemmän valeuutisia julkaistaan, sitä kauemmin eri aiheiden tutkijoilta kuluu aikaa asian todellisen laidan selvittämiseen. Totuuden esiin kaivamisesta tulee hitaampi prosessi, jonka seurauksena moni tutkija turhaantuu ja väsyy ja jatkaa Putousten ja vastaavien seuraamista.

 

Keillä on varaa avata uusia sivustoja jatkuvasti ja kuinka he toimintaansa rahoittavat?

Ks. George Soros.

 

Miksi jotkut tahot julkaisisivat tahallaan virheellisiä tai todella harhaanjohtavia uutisia tai kirjoituksia?

Ks. millä tavalla valeuutisista hyödytään?

 

Miten tunnistaa valeuutinen?

Eri aiheita tutkiessa on hyvä pitää mielessä esimerkiksi kysymys: Kuka hyötyy tästä uutisesta tai kirjoituksesta?

Miksi CNN:nää ja Foxia valemediaksi jatkuvasti kutsuva Donald Trump nosti pöydälle keskustelut vapaakauppasopimuksista, ilmastonmuutoksesta, lääkkeistä ja rokotteista sekä avaruuden salaisuuksista? Koska nekin ovat teemoja, joissa teollisuus meitä johtaa harhaan.

Vapaakauppasopimuksista hyötyy käytännössä vain eliitti ja teollisuus samalla kun kansan vapauksia ja oikeuksia rajoitetaan.

Ilmastonmuutosteemaa rummuttamalla globalistit toivovat saavansa läpi maailmanlaajuisia veroja, jotka päätyisivät eliitin taskuihin.

Lääkkeistä ja rokotteista hyötyy nykyään eniten niiden ympärille rakennettu teollisuus. Vanhoja lääkkeitä "kierrätetään" koska uusia ei juuri tule markkinoille. Rokotteet ovat nykyään täynnä meitä vahingoittavia aineita. Muotiin on tullut erilaisten virusten levittäminen ("epidemiat") siinä toivossa, että esimerkiksi virusta vastaan (jo aiemmin) kehitettyä rokotetta saadaan myytyä satoja miljoonia eri maiden viranomaisille.

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3