Suomen viranomaisetkin valehtelevat

 

"Viranomaiset eivät monesti voi kertoa kansalle totuutta, koska he eivät halua Suomen maineen kärsivän."

"Ulkomaiset investoinnit lakkaisivat ja se aiheuttaisi lisää työttömyyttä."

Edelliset ovat versioita "totuudesta".

 

Emme epäile, etteikö suuri osa maamme viranomaisista olisi päteviä ja toimisi kansan etujen mukaisesti, ainakin omasta mielestään. Mutta asiaan liittyy ongelmia, joista mainitsemme tässä kaksi.

Ensinnäkin viranomaisemme, kuten suuri osa suomalaisista muutenkin, toimivat ja tekevät päätöksiä (monesti täysin) virheelliseen tietoon perustuen (esim. valeuutiset, valekyselyt ja valetutkimukset). Vaihtoehtoista mediaa seuranneet tietävät, kuinka paljon tärkeää tietoa meiltä pimitetään.

Toisekseen, kuinka moni virastomme työntekijä OIKEASTI tietää mitkä tuon viraston johdon tavoitteet ovat? "Lohkottaminen" tai osiin jakaminen (englanniksi compartmentalizing) on yksi aiheista, joita käsitellään dokumenttielokuvassa "Thrive".

 

Dokumenttielokuvasta Thrive (Yli 70 miljoonaa katsonutta 27 kielellä):

"Ihmettelin aina sitä, kuinka jotain noin suurta ja korruptoitunutta voidaan pitää salassa."

"Se on yksinkertainen malli, ja jos se ei olisi yksinkertainen se ei toimisi. Se voidaan selittää osiin jaetun pyramidin avulla. Jos katsot mitä tahansa organisaatiota tänään, oli se sitten suuryritys, yliopisto, salainen kerho tai hallitus,on ne kaikki rakennettu pyramidin periaatteella. Kuten CIA ja muut viranomaiset sanovat, on heillä tämä ns. vähäisimmän tiedon periaate (need-to-know), jossa ihmisille annetaan vain sen verran tietoa, että he voivat tuoda oman osuutensa työhön. Otetaan esimerkiksi pankki jossa pohjalla on pankkivirkailija. Hän ei tiedä mitä pankinjohtaja tietää koska pankkivirkailija tietää vain sen verran, että hän voi tehdä työnsä. Pankinjohtaja taasen ei tiedä mitä seuraavalla tasolla työskentelevä aluejohtaja tietää ja tekee eikä aluejohtaja tiedä mitä pääjohtaja tietää. Näin meillä on pyramidimainen malli, jossa vain huipulla olijat tietävät mikä pankin todellinen suunnitelma on ja mitä he ajavat takaa."

Voit katsoa dokumenttielokuvan tai lukea sen käsikirjoituksen suomeksi tässä.

"Need to know", eli työntekijöille annetaan vain se tieto, mikä on tarpeen tietyn työn suorittamiseksi.

Kirjoitus jatkuu sivulla alempana.

 


Päivitys 11.3.2017: Tässä muutama esimerkki Suomen viranomaisten tavasta johtaa kansaa vaarallisesti harhaan:

Ylikomisario Jussi Huhtela suosittelee twiittauksessaan helmikuun 5. päivä Rinkebyhyn menoa.

Toisenlainen näkökulma aiheeseen tässä.

Lisää "Rinkeby-uutisia" tässä.

 

Päivitys 11.4.2017: Zerohedge: Postal Service Suspended In Swedish "No-Go" Zone Because It's "Not Safe" (Postinjakelu Tukholman surullisenkuuluisaan Rinkebyhyn on keskeytetty alueen vaarallisuuden vuoksi)

 

Valtiovarainministeriömmekin vääristää grafiikkansa siinä toivossa, etteivät kansalaiset tajuaisi taloutemme surkeaa tilannetta:

Tässä mielenkiintoinen uutinen aihetta koskien: Europarlamentaarikko Väyrynen: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto

 

Kuva: Emme voi sokeasti luottaa viranomaisiimme

 

Kuinka voimme olettaa STUKin tai muiden viranomaistemme kertovan totuuden Fukushimasta?

Freethoughtproject 4.2.2017: As Media Labels Fukushima a ‘Conspiracy Theory’, Radiation Soars to Record Level Samanaikaisesti kun valtamedia kutsuu Fukushiman ydinvoimalaonnettomuutta salaliittoteoriaksi, radioaktiivisuus on ennätyskorkealla

Globalresearch 20.12.2016: Radioactive Plume From Fukushima Makes Landfall on America’s West Coast Radioaktiivisuus Fukushimasta saavutti USA:n länsirannikon

Zerohedge 10.12.2016: Viranomaiset Yhdysvalloissa vihdoin myöntävät, että radioaktiivisuus kaloissa USA:n rannikolla peräisin Fukushimasta

Naturalnews 27.3.2016:  California bans commercial crab fishing due to excessive radiation in seafood Kaliforniassa kielettiin ravunkalastus - ravut radioaktiivisia (Fukushima)

STUK

Valitettavasti myös STUK on todennäköisesti "teollisuuden" talutusnuorassa, joten Suomen Säteilyturvakeskukseenkaan ei voi luottaa:

Vastavalkea 2.7.2016 : Mitä säteilyturvakeskus turvaa?

Uusi suomi Puheenvuoro 21.12.2013: Säteilyturvakeskus turvasi joululahjat - valehtelemalla

Jarmokukkonen 11.1.2014: Stuk valehtelee mikroaaltosäteilystä

 

THL (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos)

Rokotteista keskusteltaessa on siis hyvä pitää mielessä, että niissä liikkuvat VALTAVAT määrät rahaa. Suomessakin rokotteita suositteleva viranomainen, THL, saa usein suuren osan rahoitustaan rokotevalmistajilta. Lääkevalmistajat ovat suurin rokotteisiin ja muihin lääketuotteisiin liittyvien tutkimusten rahoittaja, ja todella monen suomalaisenkin tutkijan toimeentulo riippuu paljolti niistä. Sananparsi "Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat" pätee tässäkin tapauksessa. Lääketehtaat lopettavat usein tutkimuksen rahoittamisen huomattuaan, ettei tutkimuksen lopputulos tule olemaan heidän etujensa mukainen. Lisää aiheesta sivullamme "Rokotteet" sekä suosittelemassamme dokumenttielokuvassa "Thrive".

 

 

Lisää aiheesta: Haastattelimme ensimmäisenä Suomessa ”tv:stä tuttua” entistä CIA:n agenttia Tenojoella – Vastaukset yllättävät!

 

 

Kuinka moni Punaisen Ristin työntekijä tietää kuinka paljon järjestön työntekijät tienaavat ja mihin raha oikeasti menee?

Iltalehti 1.11.2016: Näin tienaavat järjestöjen johtajat – SPR:n johtajalla muhkea tilipussi. SPR:n puheenjohtaja Pertti Torstila tienasi viime vuonna yli 156 000 euroa.

Vuosipalkkoja eri järjestöjen johdoissa (vanhoja lukuja, mutta antavat idean):

Sotainvalidien Veljesliiton pääsihteeri 128 346 e
Unicef Suomi, Pääsihteeri Pentti Kotoaro /€ 99 651,-/
Syöpäjärjestöt*,Harri Vertio /€ 98 735,-/
Suomen Punainen Risti*, Pääsihteeri Kristiina Kumpula /€ 98 228,-/
Invalidiliitto*, Toimitusjohtaja Raimo Lindberg /€ 97 282,-/
Mannerheimin Lastensuojeluliitto*, Pääsihteeri Mirjam Kalland /€ 84 414,-/

Juuri haastattelemamme entisen CIA:n agentin Robert David Steelen mätien järjestöjen "listalla" Punainen Risti on toisena Clinton Foundationin jälkeen. Noiden säätiöiden toiminta pitäisi tutkia ja ne pitäsi lopettaa!

Lisää Punaisen Ristin kepposista tässä.

 

 

Powered by Aava 3