Kuka omistaa valtamedian?

 

 

Video: Kokoomuksen puheenjohtaja Pertti Salolainen: Juutalaiset kontrolloivat USA:ta

 

Kuka hallitsee kansainvälistä mediaa 2015?

Ruotsidemokraatit erotti kansanedustajan – puhui [juutalaisten] valtamedian omistussuhteista

Yhdysvalloissa noin 90% mediasta on vain noin viiden suuryrityksen omistuksessa ja näiden yritysten omistajista suuri osa on juutalaisia. Tällainen tilanne ei edistä tavoitetta puolueettomasta eikä demokraattisesta tiedottamisesta, sillä kakki maassa tapahtuvat asiat voidaan tarvittaessa piilottaa todella tehokkaasti valtaosalta kansalaisia. Vastaavasti eri asiat voidaan uutisoida valtaosalle kansaa juuri siinä valossa kuin omistajat haluavat. businessinsider  magneettimedia

 

Lue myös:

 

 
auschwitz-birkenau-state

Kuoliko kuusi miljoonaa juutalaista sittenkään, osa 1

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5.00
 
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Magneettimedia suomentaa holokaustirevisionismin klassikkoteoksen Did 6 Million Really Die? yleisön pyynnöstä. Holokaustirevisionismi on tänään ajankohtaisempaa kuin koskaan, sillä eliitti pyrkii oikeuttamaan ”holokaustilla” muun muassa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan, itsenäisyytemme tuhoavan EU-liittovaltioprojektin sekä alati tiukentuvat ajatusrikoslait!

Kauhupropagandaa on tehty läpi historian. Kauhupropagandaa on levitetty myös jokaisessa 1900-luvun sodassa eikä sen hiipumisesta näy merkkejä.

Ensimmäisen maailmansodan aikana saksalaisia esimerkiksi syytettiin kannibalismista belgialaisten vauvojen syömisestä! Propagandan mukaan saksalaiset heittelivät pieniä vauvoja ilmaan ja lävistivät vastasyntyneet uhrinsa kiväärien pistimillä. Britit valehtelivat myös saksalaisten perustaneen ”ruumistehtaita”, joissa kaatuneiden sotilaiden jäännöksistä valmistettiin glyserolia ja muita hyödykkeitä. Tämä oli laskelmoiva loukkaus keisarillisen armeijan kunniaa vastaan.

Sodan jälkeen valtaosa valheista kuitenkin peruttiin. Britannian ulkoministeriö pyysi Saksalta virallisesti anteeksi kunniaa loukanneista valheellisista huhuista. Britannia myönsi, että kyse oli tyypillisestä sota-ajan propagandasta.

Toisen maailmansodan jälkeen kukaan ei pyytänyt kuitenkaan Saksalta anteeksi. Tapahtui jotain hyvin outoa. Yleensä kauhupropagandan määrä kutistuu heti sodan jälkeen ja häviää pian olemattomiin. Toisen maailmansodan päätyttyä kehitys on ollutkin päinvastaista! Valheet saksalaismiehittäjien rikoksista ja juutalaisten kaltoinkohtelusta ovat muuttuneet vuosi vuodelta röyhkeämmiksi ja mielikuvituksellisemmiksi.

Kustantajat puskevat kirjakauppoihin jatkuvasti uusia halpoja pokkareita, joiden kannet ovat toinen toistaan hirveämpiä. Kirjat ruokkivat myyttiä, jonka mukaan vähintään kuusi miljoonaa juutalaista murhattiin keskitysleireillä sodan aikana. Tulemme kuitenkin osoittamaan, ettei kyse ole historiallisesta tutkimuksesta vaan röyhkeästä fiktiosta. ”Holokausti” on varmasti yksi historian onnistuneimmista petoksista.

Aivan aluksi on vastattava kysymykseen, miksi toisen maailmansodan kauhupropagandan rooli erosi niin radikaalisti ensimmäisen maailmansodan kauhupropagandan kohtalosta. Miksi valheet jäivät elämään vuoden 1945 jälkeen?

Olisiko mahdollista, että myytti ”kuudesta miljoonasta juutalaisesta” palvelee edelleen vaikutusvaltaisten ryhmien poliittisia tavoitteita? Käytetäänkö ”holokaustia” poliittisen kiristämisen välineenä?

Juutalaiset itsekin myöntävät, että ”holokausti” edisti huomattavasti heidän poliittisia hankkeitaan. Jokainen rotu ja kansakunta kärsi toisessa maailmansodassa, mutta kukaan ei käytä maailmansodan muistoa yhtä tehokkaasti hyväkseen kuin ”holokaustin uhrien jälkeläiset”. Pian sodan jälkeen ”holokaustia” käytettiin esimerkiksi tekosyynä sille, että juutalaiset miehittivät laittomasti Palestiinan.

Sionistinen liike hyötyi toisesta maailmansodasta enemmän kuin kukaan muu. Berliinin entinen johtava rabbi, tohtori Max Nussbaum, totesi 11.4.1953:

”Juutalaisten asema maailmassa on nykyään – suurista menetyksistämme huolimatta – kymmenen kertaa vahvempi kuin se oli kaksikymmentä vuotta sitten.”

On tärkeä muistuttaa, että juutalaisten asemaa on vahvistanut erityisesti se, että eurooppalaiset ovat lahjoittaneet heille jättiläismäisiä rahasummia ”hyvittääkseen kuuden miljoonan kuoleman”. Holokausti on siis taloudellisesti kaikkien aikojen tuottoisin kauhupropagandakertomus.

Tähän mennessä [pamfletin julkaisuvuonna 1974. Suom. huom.] Länsi-Saksan veronmaksajat ovat lahjoittaneet juutalaisille jo tähtitieteelliset kuusi miljardia puntaa! Suurin osa rahoista on korvamerkitty Israelin valtiolle, jota ei ollut edes olemassa toisen maailmansodan aikana! Saksalaiset ovat joutuneet lahjoittamaan myös huomattavia summia rahaa juutalaisille yksityishenkilöille.

Hyökkäys kansallismielisyyttä vastaan

Holokaustimyytti on vaikuttanut maailmaan paljon laajemminkin kuin ”vain” Israelin kautta. Erityisesti Eurooppa on joutunut holokaustimyytin uhriksi.

Miksi ”holokaustista” vaahdotaan edelleen? Mitä propagandalla tavoitellaan? ”Holokaustilla” on hyökätty häikäilemättömästi kaikkia kansallismielisyyden ja nationalismin muotoja vastaan.

Mikäli eurooppalainen kertoo olevansa ylpeä isänmaastaan ja tahtovansa suojella kansakuntaansa, hänet leimataan heti ”uusnatsiksi”. Saksalaiset kansallissosialistit olivat kansallismielisiä, ja hehän ”murhasivat kuusi miljoonaa juutalaista”! Siksi eurooppalaisilla ei ole holokaustilobbyn mukaan enää oikeutta suojella kansakuntaansa ja perintöään.

Niin kauan kuin holokaustimyyttiä pidetään hengissä, kansakunnat tulevat pysymään sen vankeina. YK murjoo eurooppalaisia ”kansainvälisyyden” ja ”suvaitsevaisuuden” vasaroilla, kunnes kansallisvaltioita ja itsenäisyyttä ei ole enää kellään.

Klassinen esimerkiksi ”holokaustista” nationalisminvastaisena aseena on Roger Manvellin ja Heinrich Fränkelin kirja The Incomparable Crime. Monet isänmaalliset britit yllättyivät kirjan sisällöstä, sillä teos hyökkää raivokkaasti Brittiläistä imperiumia vastaan, vaikka kannessa komeilee piikkilangalla peitetty hakaristi.

Manvell ja Fränkel siteeraavat Pandit Nehrua, joka kirjoitti seuraavat sanat istuessaan brittien ylläpitämässä vankilassa Intiassa:

”Sen jälkeen kun Hitler ilmestyi kuin tyhjästä ja nousi Saksan johtajaksi, on kaikkialla kauhisteltu rotuoppia ja natsien teoriaa ’Herrenvolkista’.”

”Me Intiassa olemme joutuneet kuitenkin kärsimään rasismista aina siitä lähtien, kun britit alkoivat hallita täällä. Brittien ajattelu perustui nimenomaan Herrenvolk- ja herrarotuoppeihin.”

”Intian kansakuntaa ja kansalaisia on pilkattu, nöyryytetty ja vihattu. Meille kerrottiin, että englantilaiset ovat kuninkaallinen rotu, jolla on jumalallinen oikeus alistaa meidät valtaansa. Jos vastustelisimme, saisimme vastaamme ’tiikerimäisen kuningasrodun’.”

Sitaatin jälkeen Manvell ja Fränkel selventävät vielä lukijoilleen, mitä he ajavat takaa:

Euroopan ja Amerikan valkoiset rodut ovat jo vuosisatojen ajan pitäneet itseään ’Herrenvolkina’. Nyt 1900-luvulla, Auschwitzin vuosisadalla, olemme kuitenkin ottaneet tärkeitä askelia kohti rotujenvälistä ystävyyttä.”

Manvellin ja Fränkelin viesti on selvä: holokaustimyyttiä ruokkimalla kuljetaan kohti ”rotujenvälistä ystävyyttä”. ”Holokaustilla” ei hyökätä siis ainoastaan itsenäisiä valtioita ja kansallismielisyyttä vastaan – vihollisia ovat kaikki ylpeät kansakunnat, jotka tahtovat varjella omaa ainutlaatuista verenperimäänsä!

”Rasismin” pelosta on tullut samanlainen mörkö kuin helvetinpelosta keskiajalla. Eurooppalaisperäiset kansakunnat ovat nykyään vakavammin uhattuja kuin koskaan aiemmin historiassa: verenperimämme tuhoutuu, jos se sekoitetaan vieraisiin kansoihin.

Mikäli rajoja ei suljeta hallitsemattomalta maahanmuutolta, syntyy kaksi katastrofia. Ensimmäinen niistä on rotujen välinen väkivaltainen konflikti, johon vapaa maahanmuutto aina johtaa. Toinen uhkakuva on kuitenkin vielä vaarallisempi – kansamme tulee tuhoutumaan biologisesti, kun verenperimämme sekoittuu.

Koko eurooppalainen kulttuurillinen ja biologinen perintömme on nyt siis uhattuna. Mutta kuinka käy, jos valkoinen kansalainen puhuu ongelmista ääneen ja toteaa suoraan, ettei nykyinen maahanmuutto voi jatkua? Hänet leimataan ”rasistiksi”! Ja ”natsithan” olivat ”pahimpia rasisteja”! Rasismi johtaa siis ”uuteen holokaustiin”! Siksi maahanmuutosta ei saa keskustella!

Monet muistavat Enoch Powellin varhaiset puheet, joissa hän varoitti Britanniaa värillisen maahanmuuton seurauksista. Erään puheen aikana vasemmistolainen poliitikko alkoi huutaa ”Dachauta” ja ”Auschwitzia” yrittäessään hiljentää Powellin. Juuri samalla strategialla kaikki keskustelu maahanmuutosta ja verenperimästä pyritään nyt sensuroimaan.

On mielenkiintoista lukea siitä, kuinka juutalaiset ovat suojelleet rodullista perintöään vuosisatojen ajan ja jatkavat sitä edelleen [Israel tekee nykyään DNA-testejä maahanmuuttajille. Suom. huom.]. He käyttävät nykyään holokaustimyyttiä tässä hyväkseen ja kertovat, että juutalaisten on oman turvallisuutensakin vuoksi pidettävä biologisesti yhtä.

Onkin valitettavaa, että holokaustia käytetään yhtäältä argumenttina juutalaisen roduvarjelun puolesta ja toisaalta eurooppalaisen rodunsekoituksen puolesta! Eikö tämä ole kaksinaismoralismia?

Tahdomme yksinkertaisesti kertoa totuuden. Arvostettu amerikkalaistutkija Harry Elmer Barnes on kirjoittanut: ”Historioitsijan tai väestötieteilijän kannalta ei ole olemassa mitään yhtä vaarallista tehtävää kuin objektiivisen tutkimuksen tekeminen siitä, tapahtuiko [juutalaisten] joukkotuhonta.”

Tehtävä on vaarallinen, mutta arvokas. Meitä kiinnostaa historiallinen totuus, ja tahdomme nostaa valtavan painolastin pois kansakuntamme harteilta. Vain näin voimme suojella kansaamme vaaroilta, jotka ovat uhkaavampia kuin koskaan aiemmin historiassa.

Lue kirjoituksen loppu, sekä osa 2 Magneettimediassa tässä.

 

Powered by Aava 3