George Soros

 


Miljardööri George Soros on maailman rikkaimman suvun, Rothschildien, edustaja.

Rothschildien pankkiirisuku kontrolloi suurta osaa maailman valtamediasta.

Valtamedia Yhdysvalloissa kampanjoi ennennäkemättömällä tavalla Clintonin saamiseksi Valkoiseen Taloon. Tuohon kampanjointiin yhtyi myös Suomen valtamedia, joka ei vieläkään ole alkanut uutisoida Trumpista puolueetomasti, vaikka Hillary Clintonin todellinen luonne on lukemattomilla vaiihtoehtoisen median sivustoilla todistettu Wikileaksin vuotamin dokumentein.

Se että Rothscildit ja Soros rahoittavat lapsikauppaan sekaantuneen terrorismintukijan, tuomitun raiskaajan Bill Clintonin vaimon, Hillary Clintonin, presidentinvaalikampanjaa kertoo heistä paljon.

 

Päivitetyn listan uutisista Sorosia koskien löydät sivustolta rothschild.fi

 

Tässä muutama kirjoitus aiheena George Soros:

 

Pamela Geller: Orban lyttää maahanmuuttajainvaasiota edistävän ja rahoittavan George Sorosin

Ei ole yllättävää, että George Sorosin likaiset kädet ohjailevat maahanmuuttajainvaasiota Eurooppaan. ”Valtiottomaksi valtiomiehksi" itseään kutsuva vasemmistolainen miljardöörikeinottelija on sekaantunut lähes kaikkeen pahaan. Amerikassa hän rahoittaa tuhoisimpia vasemmistoryhmiä. Tämä kannattaa lukea (suomennos).

Soros on toistuvasti kertonut näkevänsä itsensä messiaanisena hahmona. Vain suuruudenhullu voi sanoa "Myönnän aina hautoneeni mielessäni yliampuvaa näkemystä omasta tärkeydestäni - suoraan sanottuna kuvittelen itseni jonkinlaiseksi jumalaksi"

Lue lisää tässä.

 

George Soros myöntää sekaantuneensa pakolaiskriisiin: ‘Kansalliset rajat ovat este’

Viime viikolla Orban syytti unkarilaissyntyistä Sorosia tarkoituksellisesta pakolaiskriisin kärjistämisestä.
Orbanin mukaan "Tätä invaasiota ajaa ihmissalakuljettajien lisäksi ihmisoikeusaktivistit, jotka tukevat kaikkea mikä heikentää kansallisvaltiota".
"Tätä läntistä ajattelutapaa ja aktivistiverkostoa edustaa ehkä parhaiten George Soros."
Nyt Soros on antanut Bloomberg Business -medialle sähköpostilausunnon.

Lue lisää tässä.

 

Soros: "Se aika jolloin autoin natseja [keräten keskitysleirelle vietävien juutalaisten arvotavaroita] oli elämäni parasta aikaa"

(YouTube on poistanut videon, tässä toinen esimerkki)

Toinen video tässä: https://www.youtube.com/watch?v=b1w-W9igaic

 

Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelun (CIA) pimeät voimat sekä George Sorosin useiden miljardien dollareiden kansalaisjärjestöverkosto juonittelivat Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan epävakauttamisen, eli ns. "arabikevään”, joka saatiin aikaan käyttämällä sosiaalista mediaa. Nyt nämä samat voimat ovat aloittaneet uuden jakson globaalien toimintahäiriöiden sarjassa helpottamalla Lähi-idän, Aasian ja Afrikan pakolaisten ja taloudellisten siirtolaisten massasiirtymää Eurooppaan.

Lue lisää tässä.

 

Sorosin vaikutus demokraattipuolueen kautta (The Shadow Party -kirja)

Haastattelu jossa käsitellään miljardöörisijoittaja George Sorosin voimakasta vaikutusta Yhdysvaltain demokraattiseen puolueeseen ns. varjopuolueen (The Shadow Party) kautta. George Sorosin toiminta kiinnostaa, koska hän on myöntänyt edistävänsä nykyistä pakolaisvirtaa Lähi-idästä Eurooppaan.

Uudessa ”Erehtyväisyyden aika” kirjassaan Soros kirjoittaa "suurin este vakaalle ja oikeudenmukaiselle maailmanjärjestykselle on Yhdysvallat." Vuonna 2003 hän ilmoitti, että on tarpeen "puhkaista Amerikan ylivallan kupla". Soros toimii järjestelmällisesti tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
Varjopuolue toimii harhauttamalla käyttäen demokaattista puoluetta naamiona. Esittäytymällä tavallisina demokraattiehdokkaina Varjopuolueen ehdokkaat hämäävät valtavirran äänestäjiä omiksi tukijoikseen. Heidän todellinen agendansa pysyy piilossa. Kuten Soros kirjoitti ”The Age of Fallibility” (Erehtyväisyyden aika) kirjassaan "Puolue ei aja kannattamaani politiikkaa. Jos ajaisi, niin sitä ei äänestettäisi vaaleissa."

Lue lisää tässä.

 

 

Artikkeleita koskien Rothschildeja ja George Sorosia:

 

Dcclothesline 15.8.2016: Wikileaks paljastaa: Muslimi-invaasion takapiru, George Soros kontrolloi Hillary Clintonia

Dcclothesline 16.8.2016: Sorosin sähköposti hakkeroitiin, muslimi-invaasion taustat julki. Lisää aiheesta tässä.

3.10.2016: Maahanmuuttokriisin aiheuttajan, Rothshildien pankkiirisuvun edustajan, George Sorosin sähköpostien hakkeroinnin top 10 - äänettömät aseet hiljaisiin sotiin

Soros palkkaa mielenosoittajia vastustamaan Trumpia - haluatko tienata 1500 dollaria viikossa?

10.11.2016: Anna Chapman: Miten Clintonit maksavat yli 100 miljoonaa USD takaisin Rothschildeille?

11.11.2016: Rothschildien edustaja Soros palkkaa mielenosoittajia vastustamaan Trumpia!

29.1.2016: Soros Rahoitti Fergusonin Mellakoita 33 Miljoonalla Dollarilla! Suursijoittaja George Soros on jäänyt housut kintuissa kiinni Fergusonin mellakoiden päärahoittajana. Hän sijoitti näihin tummaihoisten amerikkalaisväestön mellakoihin peräti 33 miljoonaa dollaria.

1.6.2016: Clintonin tukijaa Sorosta linkitetään terrorismin tukijaksi!

21.1.2017: Massive Movement To Overthrow George Soros Explodes In Macedonia Makedoniassa alkanut jättimäinen liike Sorosia vastaan

The event chronicle 3.10.2016: When Rothschild dials 911

The event chronicle 29.3.2016: The Rothschilds and the Geoengineering Empire

Trueactivist 5.9.2016: Unkari kieltää ensimmäisenä Euroopan maana Rothschildien keskuspankin

Yhtä maailman vaikutusvaltaisinta sukua, Rothschildien pankkiirisukua, edustava miljardööri George Soros rahoittaa massamaahanmuuttoa

Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa

Soros-paljastukset jatkuvat: korkeimman oikeuden manipulointia monikulttuurisuuden nimissä

Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa pakolaiskriisillä

1.6.2016: Forbes-lehden Aasian pomo: Rothschild on Kasaarien mafian johtaja

Truthkings 7.5.2016:

Magneettimedia 4.4.2014: Panama papers: Veroparatiisivuotoa kontrolloivat pahamaineiset suursijoittajat. Paljastuksessa ei ole kyse talousrikollisuuden torjumisesta vaan talousrikollisten välisestä valtakamppailusta.

Magneettimedia 15.2.2016: Professori: negatiivisilla koroilla tuhotaan pienet pankit ja käteinen raha

Magneettimedia 11.2.2016: Keskuspankkiirit: kansallismielisyys voitetaan vain EU-liittovaltiolla!

Magneettimedia 9.2.2016: Puolanjuutalainen pankkiiri: nationalismin ja EU-vastaisuuden nousu pysäytettävä!

Luckinlove: There were 88 media companies, now there are 6 and controlled by the Rothschilds

Dailymail 30.10.2015: Unkarin pääministeri: Soros miljardeineen sekaantunut pakolaiskriisiin. "Ei ole uskottavaa, että eurooppalaiset tiedustelupalvelut eivät olisi olleet tietoisia pakolaisaallosta."

Breitbart 2.11.2015: "Maiden rajat ovat vain haitaksi." Rothschildien suvun, joka on yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista, edustaja George Soros myöntää sekaantumisensa "pakolaiskriisiin".

Aamulehden blogi 16.10.2015: Sorosin [Rothschildien edustajan] säätiö jakaa Eurooppaan saapuville muslimeille "maahanmuuttajan käsikirjaa", jossa on Eurooppaa koskevia vinkkejä, karttoja, puhelinnumeroita sekä pakolaisia auttavien organisaatioiden puhelinnumeroita.

Forbidden knowledge: List of famous satanists, pedophiles and mind controllers

The event chronicle 14.6.2016: Benjamin Fulford: Special Update — The Rothschilds Finally Got in Touch

 

Aamulehden blogista:

Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa

Kirjoittanut Heikki Luoto 5. lokakuuta 2015

 

Suomentajan esipuhe

Eurooppaan ja Suomeen suuntautunutta pakolaisvirtaa ei muka pystytä pysäyttämään. Tämä saa miettimään sitä, ketkä mahdollisesti hyötyvät ja edistävät tätä eurooppalaisille vaarallista kehitystä.

Suomensin entuudestaan itselleni tuntemattoman Wayne Madsenin artikkelin “Soros / CIA Plan to Destabilize Europe”. Minun on vaikea arvioida Madsenin esittämiä hurjia väitteitä Euroopan nykyisen pakolaiskriisin taustoista. En kuitenkaan ole ainkaan vielä löytänyt virheellisiä/asenteellisia faktoja artikkelista.
Wayne Madsen on yhdysvaltalainen tutkiva journalisti, jonka erikoistumisalueita ovat tiedustelu ja kansainväliset suhteet.
Madsen on palvellut muun muassa Yhdysvaltain laivastossa sekä kansallisessa turvallisuusvirastossa (NSA).

Lue koko kirjoitus tässä.

 

 

Powered by Aava 3